Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δείτε την προφητική φωτογραφία αεροσυνοδού πριν τη συντριβή του Airbus

Δείτε την προφητική φωτογραφία αεροσυνοδού πριν τη συντριβή του Airbus

Η ΣΑΜΑΡ ΕΙΧΕ «ΑΝΕΒΑΣΕΙ» ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014

Μία προφητική φωτογραφία είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook αεροσυνοδός του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir, που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Αιγύπτου.

Η Σαμάρ Εζ Ελντίν ήταν μέλος του πληρώματος της EgytpAir στο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Παρίσι - Κάιρο και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγο αφότου εισήλθε στον εναέριο χώρο της Αίγυπτου.

Η 26χρονη αεροσυνοδός είχε κατά κάποιο τρόπο προβλέψει το τέλος με μία ανάρτησή της στο προφίλ της προ δύο ετών, όταν είχε δημοσιεύσει φωτογραφία αεροσυνοδού, η οποία φαίνεται να βγαίνει από τη θάλασσα κρατώντας τη βαλίτσα της ενώ στο βάθος φαίνεται αεροσκάφος που βυθίζεται στη θάλασσα.

Η Σαμάρ είχε «ανεβάσει» τη συγκλονιστική φωτογραφία στη σελίδα της, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Στην εικόνα η μόνη επιζήζασα είναι η αεροσυνοδός, κάτι που στην πραγματικότητα δυστυχώς δε ισχύει για την άτυχη Σαμάρ Εζ Ελντίν.

Την ίδια ώρα, ένας φίλος της ανέφερε πως η Σαμάρ Εζ Ελντίν ανήρτησε για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη φωτογραφία λίγο πριν την πρόσληψή της στην EgyptAir και πάλι άλλες τρεις φορές πριν μεγάλα ταξίδια, αλλά και μία εικόνα με ένα «μάτι», για γούρι.

Μία συγγενής της, μιλώντας στην εφημερίδα Al Watan δήλωσε πως η 26χρονη εργαζόταν στην αιγυπτιακή αεροπορική εταιρία τα τελευταία δύο χρόνια και ότι είχε παντρευτεί πριν έξι μήνες.

Ακόμα, ένας φίλος της δήλωσε πως η νεαρή είχε το προαίσθημα ότι θα έχανε τη ζωή της σε συντριβή αεροσκάφους.