Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα από τη σύλληψη του 29χρονου αστυφύλακα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κορούλας του, με τη δικογραφία –που βασίζεται σε όσα κατέθεσε η πρώην σύζυγος του- και όσα κατάφερε να εξηγήσει το ανήλικο κοριτσάκι να καταδεικνύουν τι έχει συμβεί.

Το ζευγάρι χώρισε τον Αύγουστο του 2018 και όπως αναφέρει στην κατάθεση της η σύζυγος του «υπογράψαμε ένα συμφωνητικό διάρκειας δύο ετών, στο οποίο καθορίζονταν επιμέρους ζητήματα όπως το ύψος της διατροφής και την επικοινωνία του πρώην άντρα μου με το παιδί». Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2020 το συμφωνητικό έληξε και όπως ανέφερε στους αξιωματικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων η πρώην σύζυγος του αστυφύλακα, έκτοτε ξεκίνησαν αντεγκλήσεις που αφορούσαν στη διατροφή και στην επικοινωνία με το παιδί.

Σύμφωνα με την κατάθεση της «το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο πρώην άντρας μου ήρθε στο σπίτι μου και πήρε το παιδί, καθώς ήταν το Σαββατοκύριακο που θα περνούσε μαζί του με βάση τη συμφωνία που είχαμε κάνει. (...) Την Κυριακή επέστρεψε το παιδί στο σπίτι μου. Εγώ κατάλαβα ότι κακό είχε συμβεί στο παιδί καθώς ήταν ιδιαίτερα ντροπαλό κάτι που ήταν ασυνήθιστο ενώ όταν έβγαλε τα ρούχα της για να βάλει τις πιτζάμες διαπίστωσα ότι το παιδί ήταν ερυθρό στην ευαίσθητη περιοχή. Μια εικόνα την οποία ποτέ δεν είχε αντικρίσει στο παρελθόν».

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του – Τι κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του

Στη συνέχεια η γυναίκα εξηγεί πως «εγώ φωτογράφισα με το κινητό μου τηλέφωνο το παιδί και το μεσημέρι της Δευτέρας επικοινώνησα με τον παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδί και του ζήτησα να το εξετάσει. Μετά πήγα το παιδί στο νοσοκομείο Τρικάλων. Εκεί εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο και εισήχθη προληπτικά στη μαιευτική κλινική. Η γυναικολόγος μετά από την εξέταση ανέφερε πως διαπίστωσε μία ένδειξη τραυματισμού στην περιοχή χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει από που έρχεται και που οφείλεται».

Ο 29χρονος αστυφύλακας παραμένει κρατούμενος, ενώ στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν σταλεί για ανάλυση οι 6 σκληροί δίσκοι, οι 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το tablet και τα 2 κινητά τηλέφωνα του.