Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
κλαμπ

Θεσσαλονίκη: Έγραψαν συνθήματα στο νυχτερινό κέντρο που είχε τοποθετήσει ροτβάιλερ σε κλουβιά

Παρέμβαση με συνθήματα πραγματοποίησαν η ομάδα αντιεξουσιαστών «Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή», σε νυχτερινό κλαμπ στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης και σε καταστήματα υποδημάτων, για την χρήση ζώων σε κλουβιά. 

Το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα όταν έξω από αυτό είχαν τοποθετηθεί κλουβιά με ροτβάιλερ, προκαλώντας αντιδράσεις φιλοζωικών οργανώσεων.  

Οι αντιεξουσιαστές έγραψαν με σπρέι συνθήματα στην πόρτα του μαγαζιού και πέταξαν τρικάκια με σχετικό περιεχόμενο.              

Η ίδια ομάδα έγραψε συνθήματα με σπρέι σε καταστήματα υποδημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γιατί όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους είναι «χορηγοί γνωστού τηλεσκουπιδιού, που παρέχει θέαμα χρησιμοποιώντας ζώα».  

«Έχουμε να πούμε σε κάθε Nhaos και κάθε τηλεοπτικό σκουπίδι, πως θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η ανοχή είναι μηδενική. Τα ζώα δεν δεν είναι ούτε εκθέματα ούτε εμπορεύματα, δεν υπάρχουν για να εξυπηρετούν κανέναν ανθρώπινο σκοπό, πόσο μάλλον να πλαισιώνουν τη διασκέδαση του κάθε μικροαστού και να γεμίσουν την τσέπη του εκάστοτε επιχειρηματία», αναφέρουν στη σχετική δημοσιοποίηση της παρέμβασης που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

Θεσσαλονίκη: Έγραψαν συνθήματα σε νυχτερινό κέντρο και καταστήματα - «Κανένα ζώο σε κλουβί»