Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρόδος: Όλα όσα υποστήριξε ο παππούς της 8χρονης στην κατάθεσή του

Ρόδος: Όλα όσα υποστήριξε ο παππούς της 8χρονης στην κατάθεσή του

Πρόσωπο του στενού συγγενικού περιβάλλοντος συνεχίζουν να αναζητά η αστυνομία για την ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο, ενώ ανωμοτί κατάθεση έδωσε ο παππούς της ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική της Ρόδου», ο άνδρας δεν είχε καταθέσει στο πλαίσιο της προανάκρισης και ούτε υπήρχε παραγγελία για τη λήψη καταθέσεως από εκείνον, αλλά κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούσαν στην κακοποίηση του κοριτσιού.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιανδήποτε ανάμειξη σημειώνοντας πως εκείνος και η γυναίκα του είχαν αναλάβει την ανατροφή των εγγονιών του. Μάλιστα, φέρεται να πιθανολόγησε ότι δράστης είναι ο σύντροφος τη κόρης του, αφήνοντας δε υπονοούμενα και για την μητέρα του παιδιού, καθώς ισχυρίστηκε ότι η όλη κατάσταση θα μπορούσε να μεθοδευτεί από το ζευγάρι με στόχο να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια και να ανατεθεί στον πατέρα.

Αντίθετα, το δημοσίευμα αναφέρει πως τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφος της δήλωσαν άγνοια για την κακοποίηση του παιδιού και τόνισε δεν γνωρίζει οτιδήποτε για την κακοποίηση του παιδιού, ενώ όταν η 33χρονη έμαθε από την κόρη για τον τραυματισμό της στα γεννητικά όργανα επικοινώνησε με μία φίλη της για να τη συμβουλευτεί.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί ότι η 8χρονη έχει νοητική στέρηση.