Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λάρισα: Καθηγήτρια κατήγγειλε για βιασμό τον προϊστάμενό της - Αλλες 17 γυναίκες στην ίδια θέση 

Λάρισα: Καθηγήτρια κατήγγειλε για βιασμό τον προϊστάμενό της - Αλλες 17 γυναίκες στην ίδια θέση 

Σοκ προκαλεί στη Λάρισα η υπόθεση μίας καθηγήτριας, μητέρας δύο παιδιών η οποία κατηγορεί προϊστάμενό της ότι την βίασε. Σύμφωνα με το Mega, τη Δευτέρα το φόρεμα της καθηγήτριας θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ταυτοποιηθούν τα ίχνη DNA με αυτό του προϊσταμένου της. Οι δυο τους είχαν μεταβεί σε παραλία της Λάρισας μετά τη δουλειά της άτυχης γυναίκας, όταν και ο συνάδελφος της, την κακοποίησε.

Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ της λαρισινής εφημερίδας «Ελευθερία», η καταγγέλλουσα εργάζεται σε περιφερειακή υπηρεσία εκπαίδευσης που εδρεύει στη Λάρισα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του προϊσταμένου της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ο δικηγόρος της καταγγέλουσας, Θωμάς Παπαλιάγκας, επισήμανε πως η πελάτισσα του, πριν το περιστατικό βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση και πως πολλές φορές οι δυο τους ή μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές και συναδελφικές σχέσεις. Όπως αναφέρει, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και στη παραλία όπου είχαν κανονίσει να βγουν για βόλτα ήταν σχεδόν ερημική. Όταν σταμάτησαν πριν κατέβουν από το αμάξι, της πρότεινε σύμφωνα με τον ίδιο, να πιούνε ένα πρώτο ποτό μέσα στο αυτοκίνητο, όπου και συνέβη ο βιασμός στο χώρο ενός πάρκινγκ.

Η γυναίκα, καταγγέλει επίσης ότι άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτή από τον συγκεκριμένο συνάδελφό της.