Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δολοφονία στον Διόνυσο: Νέες αποκαλύψεις - «Ο 53χρονος γνώριζε τον θύτη από την ημέρα που γεννήθηκε»

Δολοφονία στον Διόνυσο: Νέες αποκαλύψεις - «Ο 53χρονος γνώριζε τον θύτη από την ημέρα που γεννήθηκε»

Θρήνος επικρατεί στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου, όπου χθες ο 77χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 53χρονο προϊστάμενο του τμήματος ύδρευσης για μια... διαρροή.

Η οικογένεια του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου. Μάλιστα, όταν συνάδελφοι του 53χρονου πήγαν στο σπίτι του για να συλλυπηθούν, η οικογένεια τούς έδιωξε.

Την ίδια ώρα, στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου οι συνάδελφοι του άτυχου 53χρονου παραμένουν συντετριμμένοι και μιλούν γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Μάλιστα, η σημαία στο αμαξοστάσιο κυματίζει μεσίστια, ενώ οι συνάδελφοι του 53χρονου έχουν αφήσει στο κιόσκι, έξω από τον χώρο του εγκλήματος, μερικά μπουκέτα λουλούδια και καντηλάκια στη μνήμη του.

Διόνυσος

«Ο θύτης γνώριζε τον 53χρονο από την ημέρα που γεννήθηκε»
Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Χιώτης, υπάλληλος του δήμου και συνάδελφος του άτυχου 53χρονου δήλωσε πως «πριν από 1,5 χρόνο άρχισε ο κ. Μιχάλης να παραπονιέται για τη διαρροή νερού, είναι γνωστός στην περιοχή».

«Κατά τη διάρκεια που ήταν εδώ, δεν πήγε το μυαλό μας ότι ο κ. Μιχάλης μπορούσε να κάνει κάποια άσχημη ενέργεια. Ο θύτης γνώριζε το θύμα, τον Παναγιώτη από την ημέρα που γεννήθηκε» πρόσθεσε.

Την Πέμπτη η απολογία του 77χρονου 
O 77χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία. Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος άνδρας, μετέβη στον ανακριτή, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, Παναγιώτη Χρυσικάκη, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα σε βάρος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 77χρονου υποστηρίζει πως υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα και ανέφερε πως ο φερόμενος ως δράστης είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

«Ο κ. Μιχάλης ήταν μόνος στη ζωή, είχε χάσει την γυναίκα του και έχει πολλά προβλήματα υγείας. Ακούστηκε ότι στο παρελθόν είχε κάποια διένεξη με κάποιον συγγενή του. Κάθε φορά που ερχόταν συζητούσε, δεν μας έδωσε ποτέ δείγματα. Γνωρίζονταν από τότε που γεννήθηκε, 24 χρόνια διαφορά είχαν. Κάτι δεν πήγε καλά» πρόσθεσε. 

«Ήμουνα μέσα, μου λέει “περάστε έξω” και του έριξε τρεις σφαίρες. Είχε όπλο στα χέρια και του έριξε. Την πρώτη είδα και μετά γυρίζω και βλέπω που έγειρε το κεφάλι του» δήλωσε χθες ένας από τους υπαλλήλους του δήμου, ενώ ένας άλλος τονίζει πως η εικόνα που αντίκρισε μετά το έγκλημα «δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό μου».