Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μωρό που κυοφορούσε ήταν βιαστικό και γεννήθηκε στην εξώπορτα του σπιτιού και ενώ στο μεταξύ έφτανε στο σημείο ταξί για να παραλάβει την ετοιμόγεννη να τη μεταφέρει στο Αχιλλοπούλειο.  Η 34χρονη, που είναι πολύτεκνη μητέρα, ένιωσε πόνους και έσπασαν τα νερά της κι έτσι κατάλαβε ότι είναι θέμα λίγων λεπτών να γεννήσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μόνη της στο σπίτι γι’ αυτό αποφάσισε να καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου.  Ο ταξιτζής μόλις ε

Βόλος: Γέννησε στο δρόμο ενώ περίμενε το ταξί για το νοσοκομείο

Γεννητούρια κυριολεκτικά στον δρόμο στον Βόλο για μία 34χρονη γυναίκα, η οποία περίμενε το ταξί και τελικά δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο.

 

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μωρό που κυοφορούσε ήταν βιαστικό και γεννήθηκε στην εξώπορτα του σπιτιού και ενώ στο μεταξύ έφτανε στο σημείο ταξί για να παραλάβει την ετοιμόγεννη να τη μεταφέρει στο Αχιλλοπούλειο.

 

Η 34χρονη, που είναι πολύτεκνη μητέρα, ένιωσε πόνους και έσπασαν τα νερά της κι έτσι κατάλαβε ότι είναι θέμα λίγων λεπτών να γεννήσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μόνη της στο σπίτι γι’ αυτό αποφάσισε να καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου.

 

Ο ταξιτζής μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι, όμως αυτό που αντίκρισε θα το θυμάται για πολλά χρόνια. Η μητέρα βρισκόταν στην εξώπορτα του σπιτιού και το μωρό είχε γεννηθεί. Ο επαγγελματίας δεν έχασε την ψυχραιμία του. Άλλωστε είχε μπροστά του μία γυναίκα που όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά αποδείχτηκε «τέρας ψυχραιμίας».

 

Με τη βοήθεια του αυτοκινητιστή η νεαρή λεχώνα και το μωρό επιβιβάστηκαν στο ταξί και λίγη ώρα αργότερα έφταναν στην είσοδο του Νοσοκομείου.

 

Γιατροί και μαίες από τη Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και περίμεναν.