Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πήρε εξιτήριο ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα: Ήρθα κοντά στο θάνατο αλλά θα το ξαναέκανα

Πήρε εξιτήριο ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα: Ήρθα κοντά στο θάνατο αλλά θα το ξαναέκανα

Εξιτήριο πήρε έπειτα από 11 μέρες νοσηλείας ο 19χρονος Αλέξιος, ο οποίος δέχθηκε εννέα μαχαιριές στο στήθος στην Καλλιθέα για να σώσει τον 14χρονο φίλο του.

“Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά όπως πριν. Έχω πάρα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο, μπόρεσα να τον νιώσω πολλές φορές σε όλη αυτή την περιπέτεια. Η αλήθεια είναι ότι κέρδισα και πολλά από αυτό”, δήλωσε ο 19χρονος.

“Το έκανα και για να υπερασπιστώ τους φίλους μου. Είναι περίεργο πέντε στενά από το σπίτι σου να σου βγάζει κάποιος μαχαίρι. Πιστεύω ότι ο καθένας θα έπρεπε να είχε την ελευθερία να κυκλοφορεί άφοβα 12:30 η ώρα κοντά στο σπίτι του. Πώς γίνεται κάποιος να μου στερεί την ελευθερία;” πρόσθεσε ο 19χρονος τονίζοντας ότι εάν του συνέβαινε ξανά το συγκεκριμένο περιστατικό θα έκανε πάλι το ίδιο. “Μην το πείτε στη μαμά μου αλλά δεν το μετάνιωσα αυτό που έγινε”, ανέφερε.

“Όλοι αυτοί που με τόση άνεση μπορούν να κυκλοφορούν με μαχαίρια και να απειλούν κόσμο να μην μπορούν να το κάνουν αυτό με τόση άνεση. Δεν θέλω να κυκλοφορώ στους δρόμους και να φοβάμαι. Δηλαδή θα είναι νίκη του. Ζητάω θερμή παράκληση από τις Αρχές να τον πιάσουν, να νιώθω και εγώ πιο ήσυχος”.