Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πως θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα

Πως θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα

Ο εμπορικός σύλλογος της Αθήνας δεν έχει λάβει επίσημη θέση για την λειτουργία των καταστημάτων σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, επιτρέποντας ουσιαστικά να παραμείνουν ανοικτά.  

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού είναι υποχρεωτικά κλειστά ενώ τα σούπερ μάρκετ της επικράτειας θα ακολουθήσουν τις αποφάσεις των κατά τόπους εμπορικών συλλόγων.  

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας ανακοινώθηκε ότι τα καταστήματα-μέλη του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 17 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) ενώ παρόμοια απόφαση πήρε και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου, με την εθιμική αργία να τηρείται από το σύνολο των επιχειρήσεων στην πόλη.   

 Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης προτείνει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης να παραμείνουν κλειστά ενώ το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας αναφέρει σε ανακοίνωση του πως όλα τα καταστήματα της Βέροιας θα παραμείνουν κλειστά δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας.  

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής επίσης αποφάσισε τα καταστήματα να μείνουν κλειστά στην πόλη, όλη την ημέρα.