Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Έφυγε" η Νανά Καραγιάννη

"Έφυγε" η Νανά Καραγιάννη

Βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της - Ποια ήταν η Νανά Καραγιάννη - Η πολυετής μάχη με τη νευρική ανορεξία

Σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης, η Νανά Καραγιάννη.

Η τηλεπαρουσιάστρια έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία.

Να σημειωθεί ότι η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο, ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25 - 26 κιλά.

Η σωρός της Νανάς θα οδηγηθεί για αποτέφρωση στη Βουλγαρία.

 

Την αναζητούσε από την Κυριακή ο πατέρας της

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την γνωστή παρουσιάστρια αναζητούσε από την Κυριακή ο πατέρας της, ο οποίος είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της πολλές φορές, όμως εκείνη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Ανησύχησε και ενημέρωσε την αστυνομία, που με τη συνδρομή κλειδαρά μπήκε στο σπίτι της γνωστής παρουσιάστριας. Δυστυχώς, οι αστυνομικοί την εντόπισαν νεκρή στο κρεβάτι της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν παραβίασης του σπιτιού, ούτε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Όμως όλα αναμένεται να διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης σε λίγες ώρες.

Ποια ήταν η Νανά Καραγιάννη

Η Νανά Καραγιάννη ήταν Ελληνίδα δημοσιογράφος και συστήθηκε στο ευρύ κοινό στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην ανατρεπτική για εκείνα τα χρόνια εκπομπή "Μύθοι και πραγματικότητα" και έπειτα συμμετείχε και σε άλλες εκπομπές στο πάνελ τους ως σχολιάστρια.

Τα τελευταία χρόνια έδωσε μεγάλη  μάχη για να αντιμετωπίσει τη νευρική ανορεξία κιαι η εικόνα της δε θύμιζε σε τίποτα το λαμπερό κορίτσι που ξέραμε παλιά. Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

 

Διαβάστε επίσης: Τα συγκλονιστικά λόγια της Νανάς Καραγιάννη: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»

Η μεταμόρφωση της Νανάς Καραγιάννη και η μάχη με τη νευρική ανορεξία (Φωτογραφίες)

Η τελευταία μεγάλη περιπέτεια της υγείας της Νανάς Καραγιάννη - Οι φωτογραφίες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο