Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνεχίζεται το θρίλερ με τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεχίζεται το θρίλερ με τις τηλεοπτικές άδειες

ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ                                                                                                                                              

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, καθώς συμπληρώθηκαν ήδη 50 ώρες διεξαγωγής του, όσο δηλαδή υπολόγιζαν οι διοργανωτές του ότι θα διαρκέσει η διαδικασία της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για την ανάδειξη των τεσσάρων υπερθεματιστών.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, παρατηρείται μια ασυνήθιστη κινητικότητα γύρω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στο οποίο διανυκτέρευσαν για δεύτερη νύχτα όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Δείτε ζωντανά εικόνα ΕΔΩ

Τα φώτα του κτιρίου χαμήλωσαν χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι πιθανότατα τότε ολοκληρώθηκε η διαδικασία της τρίτης άδειας και ο διαγωνισμός διακόπηκε για να ξεκινήσει και πάλι από σήμερα το πρωί.

Από τη διάρκεια της διαδικασίας εξάλλου, καθώς δεν έχει διαρρεύσει η παραμικρή λεπτομέρεια για την ταυτότητα των νικητών και τις τελικές προσφορές που υπέβαλλαν, προκύπτει το συμπέρασμα ότι το τίμημα της κάθε τηλεοπτικής άδειας θα πρέπει να έχει φτάσει σε αρκετά υψηλά επίπεδα με τους διεκδικητές της να φτάνουν στα όρια τους αρχικούς τους προϋπολογισμούς.

Όπως επίσης έχει γίνει γνωστό, οι πόρτες της ΓΓΕΕ θα ανοίξουν, αφού προηγουμένως συνταχθεί το πρακτικό ολοκλήρωσης του διαγωνισμού, το οποίο θα κληθούν να συνυπογράψουν τα επιτελεία των τεσσάρων εταιρικών σχημάτων που επικράτησαν για να δοθεί στη συνέχεια στην δημοσιότητα.

Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει άμεσος έλεγχος των πόθεν έσχες των τεσσάρων εταιρειών που επικράτησαν, για να διαπιστωθεί η νομιμότητα του τιμήματος που πρόσφεραν και στην συνέχεια θα αποδοθούν και επίσημα οι τηλεοπτικές άδειες, αφού προηγουμένως καταβληθεί το 30% της τελικής προσφοράς.

Διαβάστε επίσης: Τηλεοπτικές άδειες: Τις επόμενες ώρες ο «λευκός καπνός»