Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τα συγκλονιστικά λόγια της Νανάς Καραγιάννη: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»

Τα συγκλονιστικά λόγια της Νανάς Καραγιάννη: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»

Για την πιο σοβαρή μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία, είχε μιλήσει πριν από ένα χρόνο η Νανά Καραγιάννη στο περιοδικό Down Town.

Η ραδιοφωνική παραγωγός χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική καθώς βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς διαγνώσθηκε με νεφροπάθεια.

Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιρνε συνεχώς κιλά, έτρωγε κανονικά και πίστευε πως ήταν καλά στην υγεία της.

Όμως ο οργανισμός της ήταν ήδη επιβαρυμένος και έτσι κατέληξε στο νοσοκομείο, φτάνοντας ένα βήμα πριν τον θάνατο.

«Ένιωθα πιο κουρασμένη απ’ ότι συνήθως, αλλά νόμιζα ότι ήταν εξαιτίας του καύσωνα. Είχα έντονους πόνους στους μυς και έλεγα «θα πιάστηκα από το κομπιούτερ». Δίψαγα τρομερά και σκεφτόμουν «μάλλον έχω σάκχαρο». Έκανα τακτικά εξετάσεις αίματος. Που να φανταστώ όμως ότι κουράστηκαν τα νεφρά μου… Κατέληξα στα καλά καθούμενα στην Εντατική», αναφέρει η ίδια.

Η Νανά διηγήθηκε την δραματική στιγμή που ξύπνησε από το κώμα. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γύρω της και να σηκωθεί από το κρεβάτι.

«Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω», δηλώνει η ίδια

Η Νανά Καραγιάννη εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της πως δεν θα την βγάλει καθαρή αυτή τη φορά, κλαίγοντας όλη την ώρα.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία. Μπορεί να μου έλεγαν οι γιατροί “πεθαίνεις” και εγώ να έκανα χαβαλέ», καταλήγει η ραδιοφωνική παραγωγός.