Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
main

H Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της ποζάρουν για το πρώτο τους εξώφυλλο μαζί!

Η Βάνα Μπάρμπα κλείνει τα 50 και η κόρη της τα 15. Μήπως είναι η καταλληλότερη στιγμή για εκείνες να ποζάρουν δίπλα-δίπλα για το πρώτο τους εξώφυλλο;

Μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν για το νέο τεύχος του Down Town με την ηθοποιό να μιλά για το πόσο άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός της κόρης της.

1

Φέτος έγινες 50. Πώς είναι να μεγαλώνεις;

 Έχει και τα καλά του, έχει και τα κακά του. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα να αλλάζει. Όλα αυτά τα σημεία που έβλεπαν τον ουρανό, τώρα βλέπουν το πάτωμα. Προσπαθείς να μην τα πατήσεις. Και αυτό πονάει. Το καλό είναι ότι βλέπεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Παύεις να είσαι χειριστικός και εγωκεντρικός. Δεν είσαι πια εσύ το επίκεντρο του μικρόκοσμού σου και αυτό είναι απελευθερωτικό. Έχει γοητεία να φεύγει η ομορφιά και να μένει πίσω. Κάποτε υπήρξα όμορφη, τώρα έχω άλλα πράγματα να κοιτάξω.

2

Όταν η κόρη σου βλέπει τις παλιές σου σέξι, γυμνές φωτογραφίσεις πως αντιδρά;

Μου τη λέει. Δεν αισθανόταν καλά στο σχολείο. Της έλεγα: Φαίδρα μου πολλές διάσημες μητέρες έχουν κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις και εκείνη μου απαντούσε: " Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες, δεν μπορώ να βλέπω εσένα έτσι". Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου κι έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου.

 

Τι σου έμαθε η Φαίδρα; 

Το να μπορώ να ζω με την αγάπη των άλλων. Πριν ζούσα μόνο για μένα, ήμουν το κέντρο του κόσμου, ήμουν νάρκισσος, ματαιόδοξη και κακομαθημένη. Η Φαίδρα με άλλαξε. Κατάλαβα ότι για να κερδίσεις την αγάπη πρέπει να ταπεινωθείς. Πρέπει να σεβαστείς και πάνω απ’ όλα να αφήσεις ελεύθερο τον άλλον. Η ζωή μου χωρίζεται σε δύο κεφάλαια: είναι προ Φαίδρας και ένα μετά Φαίδρας. Είμαι μια άλλη γυναίκα.