Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Nikolouli

Ποιο το μέλλον του «Φως στο Τούνελ»; Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Απάντηση στην έντονη φημολογία των προηγούμενων ημερών που ήθελαν το κανάλι Έψιλον να έχει καταθέσει πρόταση στην Αγγελική Νικολούλη, έδωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσής του ο Alpha.

Με ανακοίνωσή του το κανάλι της Κάντζας έκανε και επισήμως γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας τους, εξάλλου τα υψηλά ποσοστά του «Φως στο Τούνελ» πρόσφεραν και φέτος υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον Alpha.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Alpha:

«Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν.

Το “Φως στο Τούνελ”, της Αγγελικής Νικολούλη, ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο του την Παρασκευή 24 Ιουνίου, σημειώνοντας και φέτος υψηλές αποδόσεις, που το έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης. Ειδικότερα, η εκπομπή, ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της τόσο στο σύνολο κοινού όπου σημείωσε μέσο όρο 26,2%, όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44 με μέσο όρο 22,8%. Τέλος, ιδιαίτερα φανατικό κοινό ήταν οι γυναίκες ηλικίας 24-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 29%».