Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αττική: Νέα κρεβάτια σε ΜΕΘ και προσλήψεις νοσηλευτών σε νοσοκομεία

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ενέκρινε την πρόσληψη 26 νοσηλευτών, που θα στελεχώσουν άμεσα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Στη λειτουργία 15 νέων κλινών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) νοσοκομείων της Αττικής προχωρά το Υπουργείο Υγείας.

Κορωνοϊός: Με πάνες γιατροί και νοσηλευτές στην Ουχάν - Ούτε "ανάσα" για το προσωπικό στα νοσοκομεία

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στην κινεζική πόλη Ουχάν, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο νέος κορωνοϊός, έχουν φτάσει σε σημείο να φορούν πάνες ακράτειας ενηλίκων, καθώς δεν έχουν χρόνο ούτε στην τουαλέτα να πάνε, εξαιτίας του τεράστιου φόρτου εργασίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post.

Λάρισα: Γιατροί και νοσηλευτές εκτέθηκαν σε σύφιλη

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όσον αφορά το περιστατικό τοκετού από μητέρα με σύφιλη, εκθέτοντας εργαζόμενους και νοσηλευόμενος στο ενδεχόμενο της μόλυνσης.

Όπου φύγει – φύγει χιλιάδες νοσηλευτές για να… βρουν δουλειά

Χιλιάδες νέοι πτυχιούχοι νοσηλευτές μεταναστεύουν κάθε χρόνο από την Ελλάδα, αφήνοντας πίσω την κρίση, την ανεργία, τους μισθούς πείνας και το δημόσιο σύστημα υγείας που τελεί υπό κατάρρευση σύμφωνα με «Τα Νέα».

Νοσηλευτές διαμαρτυρήθηκαν έξω από τη Βουλή (Εικόνες)

ΜΕ «ΜΑΤΩΜΕΝΑ» ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ                                                                                                              

Έξω από τη Βουλή συγκεντρώθηκαν νωρίτερα νοσηλευτές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ.

Subscribe to νοσηλευτές