Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δέντρο ή καράβι; – Ποιο έθιμο είναι πιο παλιό και πιο "ελληνικό"

Μπορεί να μην είχε τη μορφή που έχει σήμερα αλλά το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπήρχε ως έθιμο, υπό πολλές μορφές, στην αρχαία Ελλάδα. Λαογράφοι παρατηρούν ότι οι αρχαίοι Έλληνες έβαζαν στα σπίτια τους κλαδιά αειθαλών δέντρων για την αλλαγή του χρόνου τα οποία στόλιζαν μάλιστα με καρπούς και φρούτα για να δείχνουν ομορφότερα.

Τεράστιος πύθωνας τυλίχθηκε σε χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευε στα μάτια της μία οικογένεια στην Αυστραλία όταν αντίκρισε έναν γιγαντιαίο πύθωνα να έχει τυλιχθεί γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της!

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί τρόποι να διακοσμήσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, από τον πιο μινιμαλιστικό μέχρι το πιο φορτωμένο δέντρο με πολύχρωμες μπάλες.

Βρήκε πύθωνα τριών μέτρων στο... χριστουγεννιάτικο δέντρο της (φωτο)

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί τρόποι να διακοσμήσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, από τον πιο μινιμαλιστικό μέχρι το πιο φορτωμένο δέντρο με πολύχρωμες μπάλες.

Όμως για μια γυναίκα στην Αυστραλία... το θέμα του στολισμού της πήρε μια περίεργη τροπή.

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Τρίτης το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος!

Η βροχή φαίνεται να μην πτόησε τους εκατοντάδες Αθηναίους που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, στο μεγάλο πάρτι παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια και στόλισε με την υπέροχη φωνή και τα τραγούδια της η Έλενα Παπαρίζου.

Στολίζεται το 17μετρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Αυτήν την ώρα, εργάτες και μηχανήματα τοποθετούν και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα δεσπόζει στην πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια των φετινών γιορτών.  

Η φωταγώγηση αναμένεται να γίνει την Τρίτη, ενώ όπως είναι γνωστό το έλατο είναι φυσικό, ήρθε από το Καρπενήσι και είναι ύψους 17 μέτρων. 

"Γίνε παιδί αυτά τα Χριστούγεννα"

Όπως κάθε χρόνο, την περίοδο των Χριστουγέννων, κυκλοφορούν κάποιες διαφημίσεις, με σκοπό να συγκινήσουν και να αγγίξουν το συναίσθημα της "ζεστασιάς" στις καρδιές του κόσμου, έτσι και φέτος κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που πράγματι, συγκίνησε.

Στη Χαλκιδική θα ανάψουν τα φώτα στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος

Το χριστουγεννιάτικο έλατο θα φωταγωγηθεί φέτος στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής των Πολιούχων του χωριού Αγίων Αρχαγγέλων, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Subscribe to χριστουγεννιάτικο δέντρο