Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αχτσιόγλου: Ισχυρό και άμεσο πακέτο μέτρων για να προλάβουμε τις συνέπειες της ύφεσης (βίντεο)

«O ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ένα πακέτο μέτρων το οποίο θα πρέπει να ληφθεί άμεσα, να είναι εμπροσθοβαρές και γενναίο δημοσιονομικά. Η πρότασή μας για μέτρα ύψους 26 δισ. ευρώ δεν έχει καμία σχέση με τα δημοσιονομικά μέτρα της ΝΔ που είναι πάρα πολύ χαμηλά»

Έφη Αχτσιόγλου: Θα έπρεπε να έχουμε ένα πακέτο μέτρων με ορίζοντα εξαμήνου

"Περνάμε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Θεωρώ ότι στη χώρα μας λάβαμε εγκαίρως προληπτικά μέτρα, θεωρώ ότι και η ατομική και η συλλογική ευθύνη έχουν λειτουργήσει αρκετά καλά, και αυτό μας έχει προστατέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ώστε να μην βιώνουμε ακραία φαινόμενα όπως βλέπουμε στις γειτονικές χώρες.

Αχτσιόγλου: Ανεπαρκή σε ποσότητα, ποιότητα και χρόνο λήψης τα μέτρα της κυβέρνησης

«Το ποσό των κυβερνητικών μέτρων είναι πολύ μικρό σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, η ποιότητά τους είναι προβληματική διότι δημιουργούν έναν δρόμο για απολύσεις και μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων, το πακέτο δεν είναι εμπροσθοβαρές για να προλάβει τις εξελίξεις», σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Φίλης-Αχτσιόγλου-Κατρούγκαλος: Για μερικούς σχολάρχες η κρίση είναι ευκαιρία

Σύμφωνα με τους τομεάρχες Παιδείας, Εργασίας και Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ορισμένοι σχολάρχες «δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς τους, αλλά τους αναγκάζουν να υποβάλλουν αίτηση για το επίδομα των 800 ευρώ, αν και συνεχίζουν να διδάσκουν εξ αποστάσεως»

Έφη Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση θέσπισε δυνατότητα άμεσης περικοπής των μισθών στο 50%

Σύμφωνα με την τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, το μέτρο που πήρε η κυβέρνηση για εκ περιτροπής εργασία με το 50% της αμοιβής «θα επιβάλλεται μονομερώς από την επιχείρηση ανεξαρτήτως εάν έχει περιορισμό δραστηριοτήτων ή είναι κερδοφόρα»

Ο Ηλιόπουλος επικεφαλής του Παρατηρητηρίου – Συμμετέχουν Ξανθός, Πολάκης, Τσακαλώτος, Παππάς, Αχτσιόγλου

Στον τομέα της προστασίας των ανθρώπινων ζωών από τον κορωνοϊό και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας κορονοϊού στην οικονομική και κοινωνική ζωή  ρίχνει όλες της τις δυνάμεις –και- η αξιωματική αντιπολίτευση, σε μια εποχή που απαιτείται υπευθυνότητα, συστράτευση δυνάμεων και διόρθωση των αδυναμιών και ελλείψεων στον τομέα της υγείας.

Μέτρα για να μην πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι ζήτησε εκ νέου η 'Εφη Αχτσιόγλου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει βολική αντιπολίτευση ούτε προσπαθεί να κερδοσκοπήσει πολιτικά από την τεράστια υγειονομική κρίση», τόνισε τη Δευτέρα 23/3 η Έφη Αχτσιόγλου στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5”, σημειώνοντας ότι «δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι μόνο η επικοινωνιακή καμπάνια.

Αχτσιόγλου: «Οι επιλογές της κυβέρνησης για την εργασία θα επιδεινώσουν την κρίση»

«Τα μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία είναι στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που έχει ανάγκη η κοινωνία. Όχι απλώς δεν θα αντιμετωπίσουν την κρίση αλλά θα την επιδεινώσουν», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Έφη Αχτσιόγλου: Ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης (video)

«Έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει καταλάβει το μέγεθος της ύφεσης που εισέρχεται η ελληνική οικονομία και κοινωνία»

Ανεπαρκές και πίσω από τις περιστάσεις χαρακτήρισε η τομεάρχης Εργασίας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε χτες η κυβέρνηση.

Αχτσιόγλου: Πάγωμα των απολύσεων στις επιχειρήσεις που κλείνουν λόγω των περιοριστικών μέτρων (video)

«Υπάρχει ρευστότητα στα δημόσια οικονομικά», επεσήμανε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι η κάλυψη του μισθολογικού κόστους των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που τους δόθηκε εντολή να κλείσουν θα κόστιζε στο δημόσιο περίπου 400 εκατ. ευρώ

Αχτσιόγλου: «Στον αέρα οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που κλείνουν, χρειάζονται άμεσα μέτρα και κανόνες»

«Η θέση μας είναι ότι δεν θα κάνουμε μία βολική αντιπολίτευση για να εισπράξουμε πολιτικό κέρδος, αλλά θα συμβάλλουμε για την όσο το δυνατό αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος, που είναι διαστάσεων παγκόσμιας απειλής για τη δημόσια υγεία», σημείωσε η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σαφείς οδηγίες και οικονομική στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων», ζητάει η Έφη Αχτσιόγλου (βίντεο)

Την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων στήριξης της εργασίας, λόγω των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου σήμερα σε τοποθέτησή της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αχτσιόγλου για κορωνοϊό: Το υπ. Εργασίας να λάβει άμεσα μέτρα ενημέρωσης και προστασίας των εργαζομένων

Κάλεσμα στο υπουργείο Εργασίας να λάβει άμεσα μέτρα ενημέρωσης και προστασίας των εργαζομένων για τον κορωνοϊό απευθύνει η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Ασφαλιστικό: Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου για το νέο ασφαλιστικό αλλά και επί της διάταξης που σχετίζεται με την 13η σύνταξη ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το αίτημα εξέθεσε στην ολομέλεια της Βουλής, η βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Αχτσιόγλου: Ποιος νιώθει ασφαλής με αστυνομικό να προτάσσει όπλο σε φοιτητές;

Σε τηλεοπτικό σταθμό βρέθηκε σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, βουλεύτρια Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και σχολίασε σειρά θεμάτων της επικαιρότητας.

Subscribe to Έφη Αχτσιόγλου