Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποκάλυψη απόρρητου εγγράφου του FBI που καίει Έλληνα Πολιτικό για χρηματισμό

Η εισαγγελέας κατά της Διαφθροράς, Ελένη Τουλουπάκη ενημέρωσε τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής, Γιάννη Μπούγα, για την ύπαρξη απόρρητου εγγράφου του FBI, το οποίο διαπιστώνει την δωροδοκία πολιτικού προσώπου στην Ελλάδα από τα μαύρα ταμεία της Novartis

Να διευρυνθεί το κατηγορητήριο σε βάρος του Παπαγγελόπουλου ζητά η ΝΔ

Μετά τις καταθέσεις του Παναγιώτη Αθανασίου και της Γεωργίας Τσατάνη στην προανακριτική για τη Novartis, η ΝΔ, δια στόματος Θάνου Πλεύρη, ζήτησε να διευρυνθεί το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και σε άλλες υποθέσεις πέραν της Novartis.

Novartis: Καλούνται οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Την απόφαση να καλέσουν προς κατάθεση του προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, έλαβαν, όπως και αναμενόταν, τα μέλη της προκαταρτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά ενδεχόμενες ευθύνες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Novartis: Άτακτη υποχώρηση από ΝΔ στην Προανακριτική - Δεν καλούν ως ύποπτη την Τουλουπάκη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ενημερωτικού σάιτ, παρά τις χθεσινές διαρροές περί επικείμενης κλήσης της Ελένης Τουλουπάκη στην Προανακριτική Επιτροπή ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων, η ΝΔ ανακρούει πρύμναν και θα καλέσει την προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς με την ιδιότητα της μάρτυρος. 

Άνευ προηγουμένου κίνηση: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ καλούν ως ύποπτη την Τουλουπάκη

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο εισηγητής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου υπέβαλλε γραπτό αίτημα και αμέσως πήρε το λόγο ο Πλεύρης, ο οποίος ζήτησε να ακυρωθεί η προηγούμενη πράξη κλήτευσης και να εκδοθεί νέα

Προανακριτική για Novartis: Η Τουλουπάκη ζήτησε προθεσμία 15 ημερών για να καταθέσει

Η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, ζήτησε με επιστολή, προθεσμία 15 ημερών από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τους χειρισμούς του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis, προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει.

Πυρά Παπαγγελόπουλου κατά Ράικου: Γελούν οι εισαγγελείς με αυτά που λέει

Σφοδρή επίθεση κατά της πρώην εισαγγελέας διαφθοράς Ελένης Ράικου εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαντώντας σε όλες τις κατηγορίες που εκείνη εκτόξευσε εναντίον του κατά την κατάθεση της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Ο κ.

Τουλουπάκη για τις αιχμές ΝΔ και ΚΙΝΑΛ – "Στείλαμε όσα στοιχεία μας ζητήθηκαν για τη Novartis"

Η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη απαντά στις κατηγορίες περί καθυστέρησης διαβίβασης στοιχείων από την εισαγγελέα, που έχουν διατυπώσει βουλευτές μέλη της επιτροπής που ερευνά την υπόθεση Novartis. Τονίζει πως "έχουμε αποστείλει όσα στοιχεία μας ζητήθηκαν από τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής".

Novartis: Ηχηρό "όχι" της Ολομέλειας σε εφέτη ειδικό ανακριτή - Παραμένει η Τουλουπάκη στην υπόθεση

Παραμένει η Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis!

Ανατροπή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σύγκλησης της Ολομέλειας Εφετών Αθηνών για την υπόθεση Novartis.

Την απόφαση να μην αναλάβει εφέτης ειδικός ανακριτής το σύνολο των δικογραφιών της Novartis αποφάσισε η Ολομέλεια Εφετών, με ευρεία πλειοψηφία.

Novartis "Βόμβα" Αγγελή: Οι Αμερικανοί μας έδωσαν όνομα Έλληνα πολιτικού - Διώξτε την Τουλουπάκη

Στη συνάντηση της Βιέννης, οι Αμερικανοί μας έδωσαν λογαριασμό Έλληνα πολιτικού στην Ελβετία, αποκάλυψε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Αγγελής κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Subscribe to Ελένη Τουλουπάκη