Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανασύρθηκαν ανθρώπινα μέλη θυμάτων της συντριβής της EgyptAir στη Μεσόγειο

Ερευνητικό σκάφος που συμμετέχει στις αιγυπτιακές έρευνες για τη συντριβή της πτήσης MS804 έχει ανασύρει όσα ανθρώπινα μέλη έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί στο βυθό, σύμφωνα με το Κάιρο.

Εντοπίστηκε και το δεύτερο «μαύρο κουτί» του αεροσκάφους της EgyptAir

Την ανακάλυψη και ανάκτηση και του δεύτερου μαύρου κουτιού του αεροσκάφους της EgyptAir, το οποίο συνετρίβη στη Μεσόγειο, ανακοίνωσαν οι αιγυπτιακές αρχές που ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος της 19ης Μαΐου.

Βρέθηκε και ανασύρθηκε μισοκατεστραμμένο «μαύρο κουτί» του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir

Ο καταγραφέας ήχου του πιλοτηρίου του αεροσκάφους της EgyptAir που εκτελούσε την πτήση MS804 και συνετρίβη στη Μεσόγειο βρέθηκε από ερευνητές, οι οποίοι τον ανέσυραν τμηματικά, καθώς έχει υποστεί ζημιές.

Την ανακοίνωση έκανε η αιγυπτιακή επιτροπή έρευνας για το δυστύχημα.

Φως στο θρίλερ της EgyptAir: Γαλλικό πλοίο υποστηρίζει ότι εντόπισε σήμα από τα «μαύρα» κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους

Σήματα από τα μαύρα κουτιά της EgyptAir εκτιμάται ότι εντόπισε γαλλικό πλοίο, σύμφωνα με τις αρχές της Αιγύπτου.

Υπενθυμίζεται ότι το Airbus A320 με 56 επιβάτες, 7μελές πλήρωμα καμπίνας και τριμελές πλήρωμα ασφαλείας είχε συνετρίβη στην ανατολική Μεσόγειο στις 23 Μαΐου.

 

Φοβούνται έκρηξη

Έκρηξη στο αεροσκάφος της EgyptAir το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση MS804 μαρτυρούν τα ανθρώπινα μέλη επιβατών που έχουν βρεθεί, σύμφωνα με Αιγύπτιο αξιωματούχο των ιατροδικαστικών αρχών. Το εύρημα ενισχύει τις υπόνοιες ότι της συντριβής του αεροσκάφους στη θάλασσα προηγήθηκε έκρηξη στο εσωτερικό του.

Έζησαν τον εφιάλτη για περισσότερο από τρία λεπτά οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφος

ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ-ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Σε ένα μήνα αναμένεται να παρουσιαστεί η προκαταρκτική έκθεση για τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου της EgyptAir, σύμφωνα με τον επικεφαλής της οµάδας ερευνών, μεταδίδει η αιγυπτιακή κρατική εφημερίδα Al-Ahram.

Βόμβα στο αεροπλάνο της EgyptAir

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ –ΨΑΧΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΑΡΛ ΝΤΕ ΓΚΟΛ

Η γαλλική Δικαιοσύνη ξεκινά έρευνα για το Airbus της EgyptAir

«Η γαλλική δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι αρχίζει την έρευνα για την εξαφάνιση του αεροσκάφους της EgyptAir που πραγματοποιούσε την πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο», δήλωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού, Φρανσουά Μολένς.

Η ανακοίνωση της ΥΠΑ για την εξαφάνιση του Airbus των αιγυπτιακών αερογραμμών

Κορυφώνεται ώρα με την ώρα η αγωνία για την τύχη του Airbus A320 των αιγυπτιακών αερογραμμών που εξαφανίστηκε ενώ πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο λίγο μετά την είσοδό του στον εναέριο χώρο της Αιγύπτου.

Eurocontrol: Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους δεν ήταν άσχημες (Εικόνα)

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους της EgyptAir δεν ήταν άσχημες, διευκρίνισε η υπηρεσία διαχείρισης του ευρωπαϊκού δικτύου αεροπορικής κυκλοφορίας Eurocontrol.

Τι ανέφερε ο πιλότος στους Έλληνες ελεγκτές, λίγο πριν σβήσει το «στίγμα» του αεροσκάφους από τα ραντάρ

Νέα στοιχεία για το θρίλερ που εξελίσσεται με την πτήση MS804 των αιγυπτιακών αερογραμμών δίνουν Έλληνες αξιωματούχοι της πολιτικής αεροπορίας.

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ εκτελούσε πτήση από το Παρίσι προς το Κάιρο.

Μαρτυρία σοκ: Είδαν «φωτιά στον ουρανό» νότια της Καρπάθου (Βίντεο)

ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ                                                                                            

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «θρίλερ» με την εξαφάνιση αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών, ενώ πετούσε σε ύψος 37.000 ποδών, με 66 επιβαίνοντες πάνω από τη Μεσόγειο.

Subscribe to Egyptair