Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Νάσος Ηλιόπουλος με πανό της "Ανοιχτής Πόλης" στο Athens Pride

Ο Νασος Ηλιόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, βρέθηκε σημερα στο Athens Pride οπου παρέλασε γεμάτος περηφάνεια κρατώντας το πανο της "Ανοιχτής πόλης". Το πανό έγραφε: "Για μια κοινωνια χωρις αόρατους ανθρώπους".

Αυτους τους ανθρώπους θελουμε στην πόλη μας.

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για το Athens Pride

Ενόψει της σημερινής παρέλασης περηφάνειας που διοργανώνεται και φέτος στην πλατεία Συντάγματος, ο πρωθυπουργός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και όλες τις ελευθερίες, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, ειδικότερα ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τις

Πότε έγινε η 1η απόπειρα διοργάνωσης gay pride στην Ελλάδα;

Η πρώτη απόπειρα διοργάνωσης gay pride στην Ελλάδα επιχειρήθηκε από το ΑΚΟΕ (Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλόφιλων Ελλάδας) στις 28 Ιουνίου 1980 στην Αθήνα, οριοθετώντας την κυρίως ως πολιτική εκδήλωση και επαναλήφθηκε δειλά δύο χρόνια αργότερα στο χώρο του Ζαππείου.

Κίνηση "Υπερηφάνειας" από την Περιφερειάρχη Αττικής (ΦΩΤΟ)

Σε μία σπουδαία κίνηση υποστήριξης της Ημέρας Υπερηφάνειας και του Athens Pride 2019, που διεξάγεται σήμερα στην Αθήνα, προχώρησε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Ζήτησε να βαφτούν όλες τις διαβάσεις περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος στα χρώματα του Φεστιβάλ, δηλάδή στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Subscribe to Athens Pride 2019