Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιαννακόπουλος για τα διαρκείας: «Δεν γινόταν να δοθεί ξανά προτεραιότητα, όλα γίνονται από το μηδέν στο ΟΑΚΑ»

Μοιραστείτε το

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την πώληση των διαρκείας, τονίζοντας πως το “τριφύλλι” αλλάζει σε όλους τους τομείς.

 

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Έχουν έρθει ατελείωτα μηνύματα δυσαρέσκειας και στεναχώριας, που δεν υπήρχε δυνανατόητα προτεραιότητας στην ανανέωση των κατόχων διαρκείας τόσων ετών. Αυτό έγινε πέρσι. Αυτή η επιβράβευση που επικαλείστε, δικαιολογημένα, υπήρξε πέρσι.

Πέρσι οι μοναδικοί άνθρωποι που είχαν δυνατότητα να αγοράσουν διαρκείας και να μην χρειαστεί να στήνονται στην ουρά ή online για να αγοράσουν εισιτήριο για κάθε αγώνα, ήσασταν όλοι εσείς που τώρα δικαιολογημένα παραπονιέστε. Έγινε η επιβράβευση. Αυτός είναι ο ένας λόγος.

Ο δεύτερος (σσ. λόγος) είναι ότι το ΟΑΚΑ του χρόνου αλλάζει όλο. Ούτε ίδιες σειρές θα είναι, ούτε ίδια καθίσματα. Μια σειρά που είχε 15 καθίσματα μπορεί να έχει 12, μπορεί 18. Άρα ποια είναι αυτή η θέση; Δεν υπάρχει. Αλλάζουν τα πάντα όλα και για αυτό γίνονται όλα από το μηδέν. Ελπίζω να σας κάλυψε η απάντηση μου”, ανέφερε ενδεικτικά ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων.

Αργότερα συμπλήρωσε: “Και για να ολοκληρώσω αυτό που έλεγα. Ήδη σχεδιάζεται μια εφαρμογή, από την οποία θα ξέρουμε του χρόνου πότε μπήκες στο γήπεδο, αν ήρθες σε όλους τους αγώνες, όλα αυτά θα υπάρχουν. Δηλαδή το σύστημα loyalty που λέγεται, το σύστημα επιβράβευσης.

Ήρθες νωρίς στο γήπεδο; Πήρες πόντους. Αγόρασες κάτι από το γήπεδο; Πήρες πόντους. Έχεις διαρκείας και δεν ήρθες στο γήπεδο; Σου αφαιρείται πόντος. Είσαι στο γήπεδο; Προστίθεται πόντος.

Στο τέλος της ημέρας θα υπάρχει μια πραγματική επιβράβευση των ανθρώπων που θέλουν να είναι στο γήπεδο, που αγαπάνε την ομάδα, που έρχονται βρέξει χιονίσει. Και αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν μία καλύτερη αντιμετώπιση από αυτούς που έρχονται μία στο τόσο, έρχονται μόνο στις νίκες ή δεν ξέρω ‘γω τι. Απλά δυστυχώς δεν θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο».//ΓΡ

Πηγή: ertsports.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.