Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος “κόλαφος” για Super Κική: “Βλέπουν μία super τρελή να λέει ότι είστε τρελοί!”

Μοιραστείτε το

“Παίζει το γνωστό αντισυμβατικότητα, αντισυστημικότητα ντεμέκ στο μέσο που πουλάει την πραμάτειά της και στο κοινό που απευθύνεται” δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Αντιδράσεις προκάλεσαν όσα είπε η Super Κική κατά των δημοσιογράφων νωρίτερα το πρωί έξω από την Ευελπίδων. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξέσπασε με τη συμπεριφορά της και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορεί να λέμε ότι δεν βαριέσαι, είναι αυτοκαταστροφική και κάνει σάτιρα από τη μία. Ούτε η σάτιρα νομιμοποιεί ούτε ότι είσαι αυτοκαταστροφική νομιμοποιεί τέτοια συμπεριφορά. Και ξαφνικά τα παιδιά που είναι όλη μέρα κάτω από τον ήλιο βλέπουνε μία super τρελή να τους λέει ότι είστε τρελοί.»

Παρακάτω συνέχισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Παίζει το γνωστό αντισυμβατικότητα, αντισυστημικότητα ντεμέκ στο μέσο που πουλάει την πραμάτειά της και στο κοινό που απευθύνεται. Ο Γιώργος Νταλάρας το είπε με πολιτισμένο τρόπο στους δημοσιογράφους και σίγουρα με 50 χρόνια καριέρας προσπάθησε να δώσει -έστω και με λάθος τρόπο κάποιες φορές- τα φώτα του και τι εννοεί και δεν θα συγκρίνω τον τιτανοτεράστιο Γιώργο Νταλάρα με τη Super Κική, που νομίζει ότι θα πουλήσει «νταλαροποίηση».

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.