Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Cash or Trash – Τα ‘χασαν οι αγοραστές με την λειψανοθήκη: “Δεν έχω σκοπό να μπω εκεί μέσα”

Μοιραστείτε το

Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη επέλεξε να βρεθεί ο Αλέξανδρος, το απόγευμα της Παρασκευής, με σκοπό να πουλήσει στους αγοραστές το αντικείμενο του. Σε κάθε περίπτωση όμως, με το καλησπέρα, οι παρευρισκόμενοι στο πλατό δεν μπορούσαν να κρύψουν την μεγάλη τους έκπληξη για τη φύση του αντικειμένου!

«Αυτό το αντικείμενο είναι βουδιστικό, είναι μια λειψανοθήκη! Ναι, είναι λίγο μακάβριο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός πωλητής του Cash or Trash με τον Γιώργο Τσαγκαράκη να αρχίζει να… φτύνει τον κόρφο του και να σταυροκοπιέται! Είναι από την συλλογή του αδελφού μου, ο οποίος είναι συλλέκτης και είναι αγορασμένο από παλαιοπωλείο» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος.

«Εμένα πάντως το δικό μου κομμάτι, αν και δεν ειδικεύομαι στα ασιατικά, αλλά ξέρετε το αντικείμενο μού μιλάει μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, θεωρώ ότι είναι περίπου 120 – 130 ετών. Δεν νομίζω ότι μπορεί να χρονολογηθεί πιο πίσω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαγκαράκης με τον Θάνο Μαρίνη να σχολιάζει πως «είναι ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω σε προσφορά, έχω κριντζάρει λίγο για να είμαι ειλικρινής».

«Εγώ δεν έχω ενδιαφέρον γι’ αυτό γιατί δεν έχω σκοπό να μπω εκεί μέσα, έχω άλλες βλέψεις και τα έχω ξεκαθαρίσει με την οικογένεια μου. Το «πρόγραμμα» είναι έτοιμο» αναφώνησε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Τσαγκαράκης εξηγώντας πως δεν έχει προσφορά για τον παίκτη του Cash or Trash.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.