Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Ξαναμμένοι» νεαροί δεν κρατήθηκαν και έκαναν σεξ σε ΑΤΜ (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Είναι γνωστό πως οι κάτοικοι του ευρωπαϊκού νότου είναι πιο θερμοί από τις βορειότερες περιοχές αλλά η είδηση που έρχεται από το Οβιέδο της Ισπανίας είναι… πρωτοφανής.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι δεν μπορούσε να περιμένει να φτάσει στο σπίτι του για να κάνει έρωτα και βρήκε… καταφύγιο σε προθάλαμο τράπεζας. Οι περαστικοί έμειναν με το στόμα ανοικτό αφού οι δύο… ξαναμμένοι είχαν βγάλει όλα τα ρούχα τους.

Σε… δευτερόλεπτα μαζεύτηκε πλήθος που χειροκροτούσε και έβγαζε… selfies. Ένας περαστικός σοκαρίστηκε από το θέαμα και κάλεσε την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι άνδρες της Αστυνομίας δεν ήξεραν τι να κάνουν και… χτύπησαν διακριτικά την πόρτα.

Αφού δεν έλαβαν καμία απάντηση, μία άλλη ομάδα Αστυνομικών μπήκε στο χώρο και ζήτησε από το ζευγάρι να ντυθεί: «Εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος ούτε ο κατάλληλος χρόνος για να κάνετε τέτοια πράγματα», ανέφερε ο Αστυνομικός.

Όπως εξηγούν: «Τα έβγαλαν όλα. Ήταν περίεργο και κάπως αδέξιο», και συνέχισε λέγοντας πως: «Το ζευγάρι υπάκουσε. Πήραμε τα στοιχεία τους αλλά δεν τους ασκήσαμε δίωξη. Μάλλον παρασύρθηκαν από το πάθος της στιγμής».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.