Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τσίπρας: Δικτάτορας η Zωή

Μοιραστείτε το

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, πριν από τη συνάντησή της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο θεματοφύλακας του Συντάγματος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

«Οι δηλώσεις αυτές είναι μηδενισμός της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης, μια άποψη που δεν τόλμησε να πει ούτε η πιο σκληρή αντιπολίτευση», πρόσθεσαν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Κυβερνητικοί κύκλοι: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας – Λάθος επιλογή η Κωνσταντοπούλου

Με ένα λακωνικό και πολύ σκληρό σχόλιο απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι στις δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Η σχετική «διαρροή» συνομιλητών του Α. Τσίπρα, έχει ως εξής:

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το παραλήρημα αλαζονείας και την κρίση εξουσιομανίας μιας προέδρου της Βουλής που συμπεριφέρεται ως δικτάτορας. Νομίζει πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.